Een mobiele caravan reparatieservice

Meer en meer mensen ontdekken de vele voordelen van het reizen met een caravan of camper. De ultieme vrijheid, gaan en staan waar je maar wil, overnachten op de meest bijzondere plekken en altijd jouw eigen bed binnen handbereik zijn slechts enkele van deze geweldige pluspunten. Met een groeiende community van camper en caravanfanaten, wordt de vraag naar reparatieservices hiervoor logischerwijs ook steeds groter. Ben jij een handige Harry of Harriët met twee rechterhanden en graag onderweg? Speel dan handig in op deze ontwikkelingen door een mobiele caravanreparatieservice te beginnen. Je hebt er in principe helemaal niet veel voor nodig, enkel een goed uitgeruste bedrijfswagen, uiteraard volledig uitgerust met de benodigde gereedschappen, onderdelen en materialen. Hoe je dit alles het beste kunt vormgeven leggen we je graag uit.

Dubbele laadvloer

Door een dubbele laadvloer in jouw bedrijfswagen te maken creëer je bij uitstek de beste oplossing om de ruimte die je in jouw bedrijfsauto hebt zo goed mogelijk te benutten. Onder een verhoogde vloer worden opbergruimtes of uittrekbare lades geplaatst, zodat je heel eenvoudig toegang hebt tot alle benodigde materialen. Of dit nu een volledig nieuw dakluik voor een caravan is of een klein onderdeeltje voor een zonneluifel, jij hebt jouw zaakjes op orde.

Verplaatsbare ladeblokken

Om jouw uitrusting zo compleet mogelijk te maken heb je natuurlijk ook allerlei verschillende soorten klein materiaal bij je wanneer je onderweg bent met je reparatieservice. Met één of meerdere ladeblokken in jouw bedrijfsauto heb je de perfectie manier om al deze spullen georganiseerd op te bergen. Neem eens een kijkje op https://www.worksystem.nl/ en je zult zelf zien hoeveel flexibiliteit zulke ladeblokken je te bieden heeft. Ze kunnen namelijk op iedere gewenste positie in de wagen gemonteerd worden, en zo nodig aangepast naar jouw eisen en wensen. Het interieur van jouw bedrijfswagen wordt dus een volledig op maat gemaakte mobiele werkplaats.

Handige gereedschapshouders

Door handige panelen aan de binnenwanden van de wagen te monteren, creëer je tot slot een toegankelijke en overzichtelijke oplossing voor het opbergen van al jouw gereedschappen. De handige haken waaraan je het gereedschap op kunt hangen zijn op oneindig veel manieren te plaatsen. Op die manier krijgt elk stuk gereedschap zijn eigen vaste plekje in de mobiele werkplaats en zal er niet gemakkelijk meer wat verloren gaan.

Aanbevolen artikelen